V okviru prilagoditev, ki smo jih zaradi izrednih razmer sprejeli v našem gledališču, je tudi odločitev, da letošnji otroški abonmajski program preselimo na splet. Gledališke predstave bomo preselili v vaše domove, vaši zasloni pa bodo v tem času postali naš oder.

V sklopu abonmaja Mavrična ribica, ki predvideva ogled sedmih (7) predstav, si boste preko spleta lahko ogledali skupno štirinajst (14) naslovov, v sklopu abonmaja Mali oder, ki predvideva še tri (3) predstave, pa si boste lahko ogledali skupno šest (6) naslovov. Ogled predstav bo mogoč od januarja do aprila, vsako soboto ob 10.30. Informacije o predstavah in morebitne spremembe programa so objavljene na naši spletni strani.

V želji, da bi vam omogočili enostavno in brezskrbno izkušnjo, vas prosimo, da preberete kratka navodila:

  • Dan pred vsakim dogodkom bomo na vaš elektronski naslov poslali obvestilo, ki služi kot opomnik za sobotno predstavo.
  • 15 minut pred začetkom predstave boste na isti elektronski naslov prejeli spletno povezavo do dogodka.
  • Povezava bo aktivna od 10.30 do zaključka predstave.
  • V primeru, da si predstave ne boste mogli ogledati ob predvidenem terminu, nam to sporočite najkasneje dan pred dogodkom na info@gledalisce-koper.si.

V primeru nejasnosti smo dosegljivi vsak delavnik od 10. do 12. ure na telefonski številki (05) 66 34 388 in preko elektronske pošte info@gledalisce-koper.si.