Izkoristite prednosti, ki jih prinašajo gledališki abonmaji in si zagotovite stalen sedež in termin ogleda predstav (isti kot lani ali drugi po izbiri) ter redno obveščanje o sporedu predstav in o drugih prireditvah v Gledališču Koper. In ne pozabite - z abonmajem je ogled predstav cenejši.

Večerni abonma

Večerni abonmaji so namenjeni odraslemu občinstvu. Z izborom predstav, tako domačih kot gostujočih, in možnostjo izbire termina ogledov poskušajo ustreči željam in povpraševanju kar največjega kroga občinstva. Abonenti si lahko v okviru večernega abonmaja ogledajo 7 predstav, vedno ob 20. uri.

75,00 EUR

Uprizoritve so na sporedu ob sredah. Možna je izbira sedežnega reda.

Naročite abonma

75,00 EUR

Uprizoritve so na sporedu ob četrtkih. Možna je izbira sedežnega reda.

Naročite abonma

75,00 EUR

Uprizoritve so na sporedu ob sobotah. Možna je izbira sedežnega reda.

Naročite abonma

92,00 EUR

Premierne uprizoritve. Možna je izbira sedežnega reda.

Naročite abonma

Dijaški abonma

Abonma je namenjen dijakom, ki se za vpis abonmaja odločijo individualno, vendar ob pomoči in organizaciji srednje šole. Pet skrbno izbranih predstav z mislijo na generacijo, ki šele vstopa v svet odraslih, si abonenti lahko ogledajo vedno ob 20. uri.

Otroški abonma Mavrična ribica

Sedem predstav, ki si jih mladi abonenti lahko ogledajo ob sobotnih dopoldnevih v veliki dvorani našega gledališča, je namenjenih otrokom, starejšim od 5 let.

Otroški abonma Mali oder

Pet predstav, ki si jih najmlajši abonenti našega gledališča lahko ogledajo ob sobotnih dopoldnevih v mali dvorani, je namenjenih otrokom od 3. do 5. leta starosti.

Abonma Rastem

Abonma, namenjen osnovnošolcem, nastaja v sodelovanju Gledališča Koper s Pokrajinskim muzejem Koper in Zavodom za razvijanje filmske kulture Otok iz Izole.

Vpis abonmajev za sezono 2023/2024

  • Pri blagajni Gledališča Koper (Verdijeva 3, Koper) od ponedeljka do petka od 10. do 12. ure, ob ponedeljkih in sredah tudi od 16. do 18. ure.
  • Abonmaje lahko naročite in kupite tudi na spletni strani gledališča.

Ugodnosti za abonente

  • Abonenti imate za vsako predstavo (razen za gostujoče predstave) na voljo brezplačen gledališki list.
  • Če si predstave ne morete ogledati v času svojega abonmaja in nam to sporočite najmanj tri dni pred predstavo, vam bomo zagotovili nadomestno vstopnico za isto predstavo v drugem terminu (velja le za predstave v produkciji Gledališča Koper).
  • Če bi morali v abonmajih predstavo zaradi višje sile odpovedati ali preložiti na poznejši datum, vas bomo o tem predhodno obvestili. Vljudno vas prosimo, da nam ob vpisu posredujete točen naslov in morebitne spremembe tudi med sezono.
  • Informacije o časovnih razporeditvah abonentskih predstav so vam na voljo na domači strain www.gledalisce-koper.si, v dnevnem časopisju, na radiu, pri blagajni gledališča ali po telefonu.
  • Pri nakupu vstopnic za izbrane gostujoče predstave in druge predstave Gledališča Koper vam nudimo 10–50 % popust. Za uveljavitev popusta morate dijaki in študenti pri vpisu predložiti veljavno dijaško ali študentsko izkaznico, upokojenci pa Kartico upokojenca.
  • Imetnikom abonmaja Premiera omogočamo avtobusni prevoz (Artbus) iz Pirana in Izole do Gledališča Koper in nazaj.

Občasnik Gledga

Publikacija, ki bralce seznanja z dogajanjem v Gledališču Koper, obenem pa uprizoritvam v produkciji našega gledališča služi kot gledališki list.

Uvodnik v sezono

Popolnoma in do konca moramo delovati strokovno, profesionalno in etično.

Naš ansambel in ostali sodelavci

Spoznajte ustvarjalne sile našega gledališkega ansambla in naše cenjene sodelavce. Skupaj ustvarjamo nepozabna doživetja na naših odrih.