3+

Z Igorjem po svetu – Anglija

1. del gledališke nanizanke
Premiera 7. januarja 2023 v Gledališču Koper, mala dvorana
Trajanje Predstava traja 40 minut in nima odmora.
Krstna uprizoritev

Ustvarjalci

Avtorja idejne zasnove Igor Štamulak, Jaka Ivanc
Režiser Jaka Ivanc
Kostumografinja Anja Ukovič

Igralska zasedba

Igor Igor Štamulak
Mak Mak Tepšić
Pilot (glas na posnetku) Luka Cimprič

Igor je igralec v Gledališču Koper pa tudi popotnik, ki je že večkrat prepotoval svet. O svojih popotovanjih rad pripoveduje otrokom, še posebej nečaku Maku, prvošolčku, ki stricu vedno prisluhne z odprtimi usti in očmi. In ker si tudi Mak želi videti vsaj delček tega širnega sveta, ga Igor povabi, da sedeta na letalo in poletita proti Angliji.

V Londonu, kjer pristaneta, Mak izve veliko zanimivega, med drugim tudi to, zakaj Angleži vozijo po levi, kako pravilno pozdraviti kralja, kakšen čaj pijejo ob peti uri popoldne, kaj pomeni small talk in kdo je bil legendarni Robin Hood.

In kako se njuno potovanje konča? Po angleško, s povabilom na sobotno dopoldansko čajanko, na katero ste vabljeni prav vsi, ki si boste ogledali predstavo.

Kmalu na naših odrih

Doživite najboljše v našem gledališču. Naš raznolik spored ponuja za vsakogar nekaj. Pridružite se nam na nepozabnih predstavah.

Občasnik Gledga

Publikacija, ki bralce seznanja z dogajanjem v Gledališču Koper, obenem pa uprizoritvam v produkciji našega gledališča služi kot gledališki list.

Abonmaji 2023/2024

Podajte se na gledališko popotovanje z našo ponudbo abonmajev. Pridružite se nam danes v svetu dramskih čudes!!

Naš ansambel in ostali sodelavci

Spoznajte ustvarjalne sile našega gledališkega ansambla in naše cenjene sodelavce. Skupaj ustvarjamo nepozabna doživetja na naših odrih.