Avtorski projekt Roka Terkaja - Trkaja in dr. Igorja Sakside

Repki

Kaj se zgodi, ko se otroška poezija poveže z moderno obliko izražanja v rimah, z rapom in njegovo filozofijo, hip-hopom? Spoznali boste, kako huda mravljica postane še bolj Huda-Super Mravlja in premikasti vse akcijske superjunake; potopili se boste v strašno-grozni svet ustrahavank, namenjen otrokom, ki kar nočejo zaspati; in končno lahko pokazali, kako radi imate svoje prijatelje, starše in domače ljubljenčke ob pesmi Tok rad. Seveda pa je najpomembneje to, da se vedno igramo in imamo fajn, saj smo tako v srcu večno mladi, kot pravi pesem Vse je sam igra. Ne le ob Trkajevih hudomušnih repih, uživali boste lahko tudi v zabavnih recitacijah klasične poezije, ki jo interpretira dr. Igor Saksida na nepozabno zabaven način.

Repki, ki izhajajo iz knjižne uspešnice z enakim naslovom, razveseljujejo najmlajše, so polni navdihov in zabave z literarnimi junaki!

 

Kmalu na naših odrih

Doživite najboljše v našem gledališču. Naš raznolik spored ponuja za vsakogar nekaj. Pridružite se nam na nepozabnih predstavah.

Občasnik Gledga

Publikacija, ki bralce seznanja z dogajanjem v Gledališču Koper, obenem pa uprizoritvam v produkciji našega gledališča služi kot gledališki list.

Abonmaji 2023/2024

Podajte se na gledališko popotovanje z našo ponudbo abonmajev. Pridružite se nam danes v svetu dramskih čudes!!

Naš ansambel in ostali sodelavci

Spoznajte ustvarjalne sile našega gledališkega ansambla in naše cenjene sodelavce. Skupaj ustvarjamo nepozabna doživetja na naših odrih.