Stefania Ventura

Gaia v hitrem in humorističnem nagovoru svetu

Trajanje Predstava traja 50 minut in nima odmora.

Ustvarjalci

Avtorski projekt Gaia, ki je nastal iz želje po lahkotnem raziskovanju »ženstvenosti«, vendar z vnemo po raziskovanju »sivih con« in manj stereotipnih in nekonvencionalnih plati ženske, združuje niz tragikomičnih performansov, v katerih se avtorica, italijanska igralka Stefania Ventura, dotakne različnih tem: od okoljskih in klimatskih – kakorv predstavi Gaia v hitrem in humorističnem nagovoru svetu – do prehranskih, pa tudi odnosov med materami in hčerami ter pedofilije. Pred nami je portret ženske, ki poskuša ubežati težavam v družinskem in delovnem krogu, v medosebnih odnosih ter se v iskanju odgovorov sooča z igrivostjo, nadrealistično in sanjavo samoironijo.

Predstava v italijanskem jeziku.

Gostuje Golden Show srl – Impresa Sociale Trieste (IT).
V sodelovanju z Italijansko samoupravno narodno skupnostjo Izola.

 

 

Kmalu na naših odrih

Doživite najboljše v našem gledališču. Naš raznolik spored ponuja za vsakogar nekaj. Pridružite se nam na nepozabnih predstavah.

Občasnik Gledga

Publikacija, ki bralce seznanja z dogajanjem v Gledališču Koper, obenem pa uprizoritvam v produkciji našega gledališča služi kot gledališki list.

Abonmaji 2023/2024

Podajte se na gledališko popotovanje z našo ponudbo abonmajev. Pridružite se nam danes v svetu dramskih čudes!!

Naš ansambel in ostali sodelavci

Spoznajte ustvarjalne sile našega gledališkega ansambla in naše cenjene sodelavce. Skupaj ustvarjamo nepozabna doživetja na naših odrih.