Popularna klasika v Gledališču Koper

Silvestrske magnolije

Gostje: Patrik Greblo, Miha Zabre, Anja Strajnar, Goran Moskovski, Step Dance

Ker je večer pred polnočjo, ko se staro leto prevesi v novo, za številne eden najlepših v letu, vas vabimo, da ga preživite z nami na večeru popularne klasike v Gledališču Koper. Prisluhnili boste Godalnemu kvartetu Magnolija, ki ga sestavljajo štiri akademske glasbenice, članice Simfoničnega orkestra RTV Slovenija in orkestra Slovenske filharmonije; kot gostje večera se jim bodo pridružili maestro Patrik Greblo kot voditelj večera, najboljši tenorist med zdravniki in najboljši zdravnik med tenoristi Miha Zabret, vedno bolj priljubljena pevka Anja Strajnar, ki jo poznamo po vlogah v mjuziklih in kot pevko skupine Akordika ter step plesalci. Kvartet Magnolija bo z ritmom dodatno podprl tolkalec Goran Moskovski.

Vabljeni, da se nam pridružite in da skupaj nazdravimo letu, ki prihaja.

Kmalu na naših odrih

Doživite najboljše v našem gledališču. Naš raznolik spored ponuja za vsakogar nekaj. Pridružite se nam na nepozabnih predstavah.

Občasnik Gledga

Publikacija, ki bralce seznanja z dogajanjem v Gledališču Koper, obenem pa uprizoritvam v produkciji našega gledališča služi kot gledališki list.

Abonmaji 2023/2024

Podajte se na gledališko popotovanje z našo ponudbo abonmajev. Pridružite se nam danes v svetu dramskih čudes!!

Naš ansambel in ostali sodelavci

Spoznajte ustvarjalne sile našega gledališkega ansambla in naše cenjene sodelavce. Skupaj ustvarjamo nepozabna doživetja na naših odrih.