Andrej Jelačin

Agencija za ločitve

Komedija, Ljubezenska komedija
Trajanje 80
Krstna uprizoritev

Ustvarjalci

Igralec, režiser in publicist Andrej Jelačin alias Toni Karjola ni le humorist in satirik, ki nas že od šestdesetih let razveseljuje s svojimi epigrami, humoreskami, satiričnimi bodicami in humorističnimi domislicami, ampak tudi avtor komedij, ki so do solz nasmejale obiskovalce družinskega Gledališča brez tretjega, ki je s komedijama Agencija za ločitve in Piknik s tvojo ženo na štirih kolesih pripotovalo celo do Baltiškega morja.

Agencija za ločitve, ljubezensko-kriminalna komedija o ločitvenem agentu in njegovi nevsakdanji stranki, ki v interpretaciji igralskega tandema Tič – Ralijan gledalce razveseljuje že od leta 2001, ne ponuja samo žgečkljivega smeha, vrtoglavega dogajanja in nepričakovanih zapletov, temveč pod krinko mačističnega šovinizma in feminističnih puhlic ponudi gledalcu tudi ponoven razmislek o temeljnih pravilih igre med spoloma.

Kmalu na naših odrih

Doživite najboljše v našem gledališču. Naš raznolik spored ponuja za vsakogar nekaj. Pridružite se nam na nepozabnih predstavah.

Občasnik Gledga

Publikacija, ki bralce seznanja z dogajanjem v Gledališču Koper, obenem pa uprizoritvam v produkciji našega gledališča služi kot gledališki list.

Abonmaji 2023/2024

Podajte se na gledališko popotovanje z našo ponudbo abonmajev. Pridružite se nam danes v svetu dramskih čudes!!

Naš ansambel in ostali sodelavci

Spoznajte ustvarjalne sile našega gledališkega ansambla in naše cenjene sodelavce. Skupaj ustvarjamo nepozabna doživetja na naših odrih.