An ban – Pomlad

Na marčevski delavnici, namenjeni otrokom od petega do desetega leta starosti, se bodo ti pod vodstvom pedagoginje Vanje Korenč pogovarjali in ustvarjali na temo pomladi. Izvedeli bodo, zakaj sploh imamo letne čase, zakaj se nekje pomlad začne prej kot drugod, kdo so zaspanci, ki po prespani zimi šele na pomlad odprejo oči, zakaj se na gregorjevo ženijo ptički, nato pa samostojno ali v parih oziroma skupinah ustvarjali izdelke iz raznovrstnih materialov.

Sproščena delavnica je torej priložnost za ustvarjanje ter za druženje, igro in zabavo. Vse, kar otroci potrebujejo za obisk naše delavnice, sta le dobra volja in veliko domišljije.

Kmalu na naših odrih

Doživite najboljše v našem gledališču. Naš raznolik spored ponuja za vsakogar nekaj. Pridružite se nam na nepozabnih predstavah.

Občasnik Gledga

Publikacija, ki bralce seznanja z dogajanjem v Gledališču Koper, obenem pa uprizoritvam v produkciji našega gledališča služi kot gledališki list.

Abonmaji 2023/2024

Podajte se na gledališko popotovanje z našo ponudbo abonmajev. Pridružite se nam danes v svetu dramskih čudes!!

Naš ansambel in ostali sodelavci

Spoznajte ustvarjalne sile našega gledališkega ansambla in naše cenjene sodelavce. Skupaj ustvarjamo nepozabna doživetja na naših odrih.