An ban – Uokvirimo spomine!

Otroška ustvarjalna delavnica

Za pestro sobotno dopoldne bosta tokrat poskrbeli predstava Škrat Kuzma dobi nagrado in ustvarjalna delavnica An ban. V enourni delavnici, namenjeni osnovnošolcem, bomo izdelovali izvirne okvirje za fotografije, ki bodo olepšali naše spomine; nastali bodo majhni in veliki, za eno fotografijo ali več, z vrvico za obešanje ali brez. Izdelali bomo tudi velike fotookvirje, ki jih lahko uporabimo kot pripomoček za fotografiranje na prostem ali za popestritev rojstnodnevne zabave. Okrasili jih bomo s cofki, papirnatimi rožami, zapisali imena, dodali oblike, barve … Vsak bo izdelal okvir po svoji želji, zato je za obisk delavnice potrebna le dobra volja in nekaj domišljije. Delavnici bo sledilo še skupinsko fotografiranje unikatnih izdelkov. Vsakega udeleženca čaka tudi majhno presenečenje.

Delavnico vodi gledališka pedagoginja Vanja Korenč.

Kmalu na naših odrih

Doživite najboljše v našem gledališču. Naš raznolik spored ponuja za vsakogar nekaj. Pridružite se nam na nepozabnih predstavah.

Občasnik Gledga

Publikacija, ki bralce seznanja z dogajanjem v Gledališču Koper, obenem pa uprizoritvam v produkciji našega gledališča služi kot gledališki list.

Abonmaji 2023/2024

Podajte se na gledališko popotovanje z našo ponudbo abonmajev. Pridružite se nam danes v svetu dramskih čudes!!

Naš ansambel in ostali sodelavci

Spoznajte ustvarjalne sile našega gledališkega ansambla in naše cenjene sodelavce. Skupaj ustvarjamo nepozabna doživetja na naših odrih.