3+
Desa Muck

Anica in grozovitež

Ustvarjalci

Zanimiva, napeta in poučna predstava pričara čarobno vzdušje zgodbe, prežete s tesnobo, ki ju doživita osemletna Anica in njena starejša sestrica Mojca, ko prvič ostaneta zvečer doma sami. Namesto, da bi ubogali starše, storita prav tisto, česar ne bi smeli in začneta gledati grozljivko, ko med nevihto zmanjka elektrike in nekdo potrka na vrata …

Uprizoritev Anica in grozovitež je nastala po knjigi z enakim naslovom iz zbirke desetih knjig o Anici priljubljene pisateljice Dese Muck. Zbirka je prejela Levstikovo nagrado za otroško literaturo, bila je nominirana za nagrado večernica in kar petkrat zapored je prejela nagrado moja najljubša knjiga, ki jo podeljujejo mladi bralci.

Kmalu na naših odrih

Doživite najboljše v našem gledališču. Naš raznolik spored ponuja za vsakogar nekaj. Pridružite se nam na nepozabnih predstavah.

Občasnik Gledga

Publikacija, ki bralce seznanja z dogajanjem v Gledališču Koper, obenem pa uprizoritvam v produkciji našega gledališča služi kot gledališki list.

Abonmaji 2023/2024

Podajte se na gledališko popotovanje z našo ponudbo abonmajev. Pridružite se nam danes v svetu dramskih čudes!!

Naš ansambel in ostali sodelavci

Spoznajte ustvarjalne sile našega gledališkega ansambla in naše cenjene sodelavce. Skupaj ustvarjamo nepozabna doživetja na naših odrih.