Attenti al lupo ovvero Cappuccetto Rosso / Pozor, volk ali Rdeča kapica

Predstava za otroke

Sodobna interpretacija klasične pravljice, v kateri poskušata vedno prezaposleni oče in njegova razigrana hčerka ustvariti zgodbo o Rdeči kapici ter se s pomočjo igre naučiti, kako živeti drug z drugim.

Trajanje Predstava traja 45 minut.

Avtor priredbe in režiser: Giorgio Amodeo
Igralca: Anton Plešić in Ivna Bruck

Rdeča Kapica je ena tistih pravljic, po katerih pomnimo otroštvo, in ker jo otrokom pripovedujemo že desetletja, se zdi, da se od deklice, ki na poti skozi gozd k svoji bolni babici sreča volka, vsaka generacija lahko nauči kaj novega. Uprizoritev Pozor, volk ali Rdeča kapica, ki je nastala v produkciji Hrvaške in Italijanske drame HNK Ivana pl. Zajca, se ne dogaja v gozdu, temveč ima realističen okvir; dogaja se v družinskem domovanju, v katerem poskušata vedno prezaposleni oče in njegova razigrana hčerka ustvariti zgodbo o Rdeči kapici ter se s pomočjo igre naučiti, kako živeti drug z drugim.

Predstava je v italijanskem jeziku.

Gostuje HNK Ivana pl. Zajca, Reka (Hrvaška).

Kmalu na naših odrih

Doživite najboljše v našem gledališču. Naš raznolik spored ponuja za vsakogar nekaj. Pridružite se nam na nepozabnih predstavah.

Občasnik Gledga

Publikacija, ki bralce seznanja z dogajanjem v Gledališču Koper, obenem pa uprizoritvam v produkciji našega gledališča služi kot gledališki list.

Abonmaji 2023/2024

Podajte se na gledališko popotovanje z našo ponudbo abonmajev. Pridružite se nam danes v svetu dramskih čudes!!

Naš ansambel in ostali sodelavci

Spoznajte ustvarjalne sile našega gledališkega ansambla in naše cenjene sodelavce. Skupaj ustvarjamo nepozabna doživetja na naših odrih.