An ban – velika noč

Delavnica za otroke

Za katoličane je velika noč največji praznik, za druge le kup doma spečenih dobrot in čokoladnih zajčkov, zavitih v pisan staniol, za vse pa zagotovo praznik, ko naša ustvarjalnost dobi krila in med seboj kar tekmujemo, kdo bo izdelal lepše pisanice. A ker velika noč ni le barvanje pisanic, ki jih boste iz najrazličnejših materialov skupaj z Vanjo izdelovali na delavnici An ban, se boste tokrat naučili tudi, kako se izdela velikonočnega zajčka ali piščančka. Za konec pa vas bo Vanja popeljala še na ogled gledališča in njegovega »skrivnostnega« zaodrja. Vse, kar potrebujete za obisk naše delavnice An ban, sta zato le dobra volja in veliko domišljije.

Delavnico vodi Vanja Korenč.

Kmalu na naših odrih

Doživite najboljše v našem gledališču. Naš raznolik spored ponuja za vsakogar nekaj. Pridružite se nam na nepozabnih predstavah.

Občasnik Gledga

Publikacija, ki bralce seznanja z dogajanjem v Gledališču Koper, obenem pa uprizoritvam v produkciji našega gledališča služi kot gledališki list.

Abonmaji 2023/2024

Podajte se na gledališko popotovanje z našo ponudbo abonmajev. Pridružite se nam danes v svetu dramskih čudes!!

Naš ansambel in ostali sodelavci

Spoznajte ustvarjalne sile našega gledališkega ansambla in naše cenjene sodelavce. Skupaj ustvarjamo nepozabna doživetja na naših odrih.