Bend-it! Orchestra

Koncert

Obalnim dekletom je želja po ustvarjanju v big bandu predstavljala izziv, zato so se ga leta 2018 aktivno lotile. Po nekajmesečnih pripravah in dogovarjanjih jim je uspelo zbrati dovolj glasbenikov iz regije. Tako je novi istrski big band kmalu začel z vajami. Vodstvo big banda je takrat prevzel (pri)znani saksofonist Lovro Ravbar, trenutno pa big bandu dirigira trobentač Primož Štefančič.

Člani Bend-it! Orchestra so tako profesionalni, kot tudi še šolajoči se glasbeniki, kar omogoča medsebojni prenos znanja in energije, ki jo glasbeniki občutijo ob ustvarjanju. Prav s to energijo ter vidno ljubeznijo do skupnega muziciranja glasbeniki navdušujejo svojo publiko, ki band neutrudno podpira. Kljub kratkemu obdobju delovanja se Bend-it! Orchestra žanrsko ne omejuje. Zagovarja se preigravanje big bandovskih klasik, hkrati pa tudi ustvarjanje svoje, avtorske glasbe in aranžmajev, s čimer se big band giba v smeri iskanja prepoznavnega, povsem (samo)svojega zvoka.

Vstop je prost! Vsekakor pa bodo veseli vsakega prostovoljnega prispevka.

Kmalu na naših odrih

Doživite najboljše v našem gledališču. Naš raznolik spored ponuja za vsakogar nekaj. Pridružite se nam na nepozabnih predstavah.

Občasnik Gledga

Publikacija, ki bralce seznanja z dogajanjem v Gledališču Koper, obenem pa uprizoritvam v produkciji našega gledališča služi kot gledališki list.

Abonmaji 2023/2024

Podajte se na gledališko popotovanje z našo ponudbo abonmajev. Pridružite se nam danes v svetu dramskih čudes!!

Naš ansambel in ostali sodelavci

Spoznajte ustvarjalne sile našega gledališkega ansambla in naše cenjene sodelavce. Skupaj ustvarjamo nepozabna doživetja na naših odrih.