Ajda Toman

Binka Tinka Pobalinka

Trajanje Predstava traja 35 minut.

Ustvarjalci

Tudi v tej sezoni bo naše najmlajše gledalce obiskala deklica Tinka, nagajiv in družaben deklič, ki od vsega najraje nagaja odraslim (in jo zato mama kliče kar Binka Tinka Pobalinka, očka pa celo Nagajivka), in tudi tokrat bo otrokom na preprost način razkrila vsakdanje »skrivnosti «, ki jih imajo odrasli za samoumevne in tako preproste, da se o njih ne sprašujejo več.
Besedilo za predstavo je napisala igralka Ajda Toman, ki bo deklico Tinko tudi odigrala. Predstava bo v dogajanje vključila tudi mlado občinstvo, Binka Tinka Pobalinka pa mu bo razkrila nekatere resnice, pogosto preprostejše, kot se zdijo na prvi pogled.

Kmalu na naših odrih

Doživite najboljše v našem gledališču. Naš raznolik spored ponuja za vsakogar nekaj. Pridružite se nam na nepozabnih predstavah.

Občasnik Gledga

Publikacija, ki bralce seznanja z dogajanjem v Gledališču Koper, obenem pa uprizoritvam v produkciji našega gledališča služi kot gledališki list.

Abonmaji 2023/2024

Podajte se na gledališko popotovanje z našo ponudbo abonmajev. Pridružite se nam danes v svetu dramskih čudes!!

Naš ansambel in ostali sodelavci

Spoznajte ustvarjalne sile našega gledališkega ansambla in naše cenjene sodelavce. Skupaj ustvarjamo nepozabna doživetja na naših odrih.