Boris Cavazza kvintet

Koncert

Boris Cavazza – vokal, Igor Leonardi – kitara, Primož Fleischman – saksofon, Tadej Kampl – kontrabas, Enos Kugler – bobni

Vsaka skladba je svoj korak, ki pušča sled na svojstven način. Besedila skladb prinašajo Borisa Cavazzo v vsej polnosti: ljubečega, romantičnega, duhovnega, radoživega, kritičnega, socialno angažiranega, iščočega, nostalgičnega, modrega in vzgojnega. Odpira nam vrata ter govori o svetu, ki ga obdaja, in o občutkih, ki ga navdajajo. Poleg avtorskih besedil ,za katera je glasbo napisal sam ali pa jih je uglasbil Igor Leonardi, nam bo Cavazza odpel tudi nekaj italijanskih pesmi. S svojim šarmantnim glasom prepeva; je iluzija, da nas ščiti poezija. Ko se plošča odvrti, se ne zgodi, kot pri iluziji, da je nič.

Kmalu na naših odrih

Doživite najboljše v našem gledališču. Naš raznolik spored ponuja za vsakogar nekaj. Pridružite se nam na nepozabnih predstavah.

Občasnik Gledga

Publikacija, ki bralce seznanja z dogajanjem v Gledališču Koper, obenem pa uprizoritvam v produkciji našega gledališča služi kot gledališki list.

Abonmaji 2023/2024

Podajte se na gledališko popotovanje z našo ponudbo abonmajev. Pridružite se nam danes v svetu dramskih čudes!!

Naš ansambel in ostali sodelavci

Spoznajte ustvarjalne sile našega gledališkega ansambla in naše cenjene sodelavce. Skupaj ustvarjamo nepozabna doživetja na naših odrih.