Boris Cavazza kvintet

Avtorski koncert

Ustvarjalci

Legenda jugoslovanskega filma in gledališča, igralec Boris Cavazza, nam tokrat kot pevec, interpret in poet ob spremljavi članov Fake Orchestra predstavlja svojo zgoščenko 11 korakov. Na njej je zbral prav toliko avtorskih pesmi s pridihom swinga, jazza, bluesa, popevk in balad, s poudarkom na sredozemskem melosu in poetiki. Vsaka skladba je svoj korak, ki pušča sled na svojstven način. Od tod tudi naslov albuma. Boris Cavazza odpira vrata in nas vabi na glasbeno popotovanje, kjer nam govori o svetu in občutkih, ki ga obdajajo. Vrata zapre na toplem sredozemskem otoku, v soju lune in zvezd. Poleg avtorskih nam bo Boris odpel tudi nekaj italijanskih pesmi.

Kmalu na naših odrih

Doživite najboljše v našem gledališču. Naš raznolik spored ponuja za vsakogar nekaj. Pridružite se nam na nepozabnih predstavah.

Občasnik Gledga

Publikacija, ki bralce seznanja z dogajanjem v Gledališču Koper, obenem pa uprizoritvam v produkciji našega gledališča služi kot gledališki list.

Abonmaji 2023/2024

Podajte se na gledališko popotovanje z našo ponudbo abonmajev. Pridružite se nam danes v svetu dramskih čudes!!

Naš ansambel in ostali sodelavci

Spoznajte ustvarjalne sile našega gledališkega ansambla in naše cenjene sodelavce. Skupaj ustvarjamo nepozabna doživetja na naših odrih.