Božično-novoletni koncert Obalnega simfoničnega orkestra v sodelovanju s simfoničnim orkestrom »Vladimir Lovec« Glasbene šole Koper

Dirigenta: Patrik Greblo in Žiga Cerar
Solista: Štefica Stipančević – sopran, Gregor Ravnik – tenor

Program: Mozart, Marquez, Čajkovski, Bizet, Brahms, Verdi, Strauss …

Tradicionalni božično-novoletni koncert Obalnega simfoničnega orkestra, ki ga vodi maestro Patrik Greblo, bo letos svojevrstno doživetje, saj se bodo odraslim ljubiteljskim glasbenikom na odru pridružili tudi učenci in dijaki simfoničnega orkestra »Vladimir Lovec« Glasbene šole Koper, ki vadijo pod vodstvom svojih učiteljev in maestra Žige Cerarja. Zanimiv izbor skladb bodo popestrile tudi izbrane arije, ki jih bosta ob spremljavi orkestra izvedla mlada, toda že uveljavljena primorska solista Štefica Stipančević in Gregor Ravnik.

Kmalu na naših odrih

Doživite najboljše v našem gledališču. Naš raznolik spored ponuja za vsakogar nekaj. Pridružite se nam na nepozabnih predstavah.

Občasnik Gledga

Publikacija, ki bralce seznanja z dogajanjem v Gledališču Koper, obenem pa uprizoritvam v produkciji našega gledališča služi kot gledališki list.

Abonmaji 2023/2024

Podajte se na gledališko popotovanje z našo ponudbo abonmajev. Pridružite se nam danes v svetu dramskih čudes!!

Naš ansambel in ostali sodelavci

Spoznajte ustvarjalne sile našega gledališkega ansambla in naše cenjene sodelavce. Skupaj ustvarjamo nepozabna doživetja na naših odrih.