Marjan Tomšič

Bužec on, bušca jaz

Trajanje Predstava traja 70 minut in nima odmora.

Ustvarjalci

Prvič se nam je predstavila pred dvema desetletjema na enem od vaških dvorišč v Sv. Petru nad Piranom; od takrat dalje jo srečujemo na trgih Kopra in Izole ali na borjačih koprskega zaledja. Čeprav je vsako leto bolj zrela in bolj odločna, ostaja vpeta v življenje, ki ji duši sanje in hrepenenje; še vedno skuša najti srečo v kratki avanturi, ob tem pa pozablja, da so njena čustva le odraz zaljubljenosti v Ljubezen. Ja, to je Lučana, Luča, ki jo prvakinja SNG Drama Ljubljana Saša Pavček, upodablja že dve desetletji in jo bo na letošnjem festivalu odigrala znova. Tokrat že petstodvajsetič!

Produkcija Primorskega poletnega festivala, 1998.

Kmalu na naših odrih

Doživite najboljše v našem gledališču. Naš raznolik spored ponuja za vsakogar nekaj. Pridružite se nam na nepozabnih predstavah.

Občasnik Gledga

Publikacija, ki bralce seznanja z dogajanjem v Gledališču Koper, obenem pa uprizoritvam v produkciji našega gledališča služi kot gledališki list.

Abonmaji 2023/2024

Podajte se na gledališko popotovanje z našo ponudbo abonmajev. Pridružite se nam danes v svetu dramskih čudes!!

Naš ansambel in ostali sodelavci

Spoznajte ustvarjalne sile našega gledališkega ansambla in naše cenjene sodelavce. Skupaj ustvarjamo nepozabna doživetja na naših odrih.