CelloArt

Koncert in slovesni zaključek 25. Primorskega poletnega festivala

Ustvarjalci

Program: H. Villa-Lobos, A. Piazzolla, G. Gershwin

Ansambel CelloArt sestavljajo violončelisti orkestra Slovenske filharmonije, ki so se z željo po skupnem muziciranju odločili za novo skupno glasbeno pot. K sodelovanju so povabili našega priznanega violončelista Miloša Mlejnika, ki je odločilno vplival na številne generacije slovenskih violončelistov, katerih del so tudi sami. Repertoar ansambla je obsežen, poleg klasične znajo presenetiti tudi s kakšno drugo glasbeno zvrstjo.

Na koncertu v Valdoltri se bodo predstavili z deli H. Ville-Lobosa, A. Piazzolle, G. Gershwina in drugih. Pridružila se jim bo sopranistka, Primorka Štefica Stipančević – Steffy.

Kmalu na naših odrih

Doživite najboljše v našem gledališču. Naš raznolik spored ponuja za vsakogar nekaj. Pridružite se nam na nepozabnih predstavah.

Občasnik Gledga

Publikacija, ki bralce seznanja z dogajanjem v Gledališču Koper, obenem pa uprizoritvam v produkciji našega gledališča služi kot gledališki list.

Abonmaji 2023/2024

Podajte se na gledališko popotovanje z našo ponudbo abonmajev. Pridružite se nam danes v svetu dramskih čudes!!

Naš ansambel in ostali sodelavci

Spoznajte ustvarjalne sile našega gledališkega ansambla in naše cenjene sodelavce. Skupaj ustvarjamo nepozabna doživetja na naših odrih.