Glasbeno-plesni večer

Silvestrski sijaj

Ustvarjalci

Program: G. P. Telemann, J. S. Bach, H. Villa-Lobos, J. McHugh – D. Fields, G. Gershwin, V. Youmann, A. Piazzolla, P. McCartney – J. Lennon, C. Velázquez, J. Ben

Ker je večer pred polnočjo, ko se staro leto prevesi v novo, za številne eden najlepših v letu, vas vabimo, da ga preživite z nami na glasbeno-plesnem večeru v Gledališču Koper. Zaradi sijajnih umetnikov, ki bodo ta večer preživeli z nami, smo ga poimenovali Silvestrski sijaj. Prisluhnili boste klasični glasbi in zimzelenim melodijam v izvedbi osemčlanskega ansambla CelloArt, ki ga sestavljajo priznani violončelisti orkestra Slovenske filharmonije; s klasičnimi baletnimi in sodobnimi plesnimi koraki pa jih bodo pospremili solisti Baleta SNG Maribor v koreografiji Valentine Turcu.

Vabljeni, da se nam pridružite in da skupaj nazdravimo letu, ki prihaja.

Kmalu na naših odrih

Doživite najboljše v našem gledališču. Naš raznolik spored ponuja za vsakogar nekaj. Pridružite se nam na nepozabnih predstavah.

Občasnik Gledga

Publikacija, ki bralce seznanja z dogajanjem v Gledališču Koper, obenem pa uprizoritvam v produkciji našega gledališča služi kot gledališki list.

Abonmaji 2023/2024

Podajte se na gledališko popotovanje z našo ponudbo abonmajev. Pridružite se nam danes v svetu dramskih čudes!!

Naš ansambel in ostali sodelavci

Spoznajte ustvarjalne sile našega gledališkega ansambla in naše cenjene sodelavce. Skupaj ustvarjamo nepozabna doživetja na naših odrih.