Jure Počkaj & Ana Pupedan

Koncert
Trajanje Koncert traja 1 uro in 30 minut.

Jure Počkaj – bariton
Ana Pupedan: Simon Avsec – vokal, violina, mandolina, Boštjan Požar – kitara, glas, Peter Žnidaršič – berda, glas, Marko Doles – bobni, vokal
Mojca Lavrenčič – klavir

Če svoje pevske in glasbene moči združita eden od najprepoznavnejših pevcev domačih in tujih opernih odrov, baritonist Jure Počkaj, in pivška glasbena četvorka Ana Pupedan, svojstvena v svojem glasbenem pristopu, se obeta enkraten, polno zveneč glasbeni užitek. Na prvi pogled nekoliko nenavadna združba obljublja presenetljiv večer opernih arij, prepletenih z italijanskimi kanconami, slovenskimi napevi in avtorskimi skladbami skupine Ana Pupedan. Baritonistu Juretu Počkaju se bo pri nekaterih pesmih pridružil tudi frontman skupine Simon Avsec, na klavirju ga bo spremljala pianistka Mojca Lavrenčič, celoten večer pa bo izzvenel v prepletu belcanta z etno pridihom.

Kmalu na naših odrih

Doživite najboljše v našem gledališču. Naš raznolik spored ponuja za vsakogar nekaj. Pridružite se nam na nepozabnih predstavah.

Občasnik Gledga

Publikacija, ki bralce seznanja z dogajanjem v Gledališču Koper, obenem pa uprizoritvam v produkciji našega gledališča služi kot gledališki list.

Abonmaji 2023/2024

Podajte se na gledališko popotovanje z našo ponudbo abonmajev. Pridružite se nam danes v svetu dramskih čudes!!

Naš ansambel in ostali sodelavci

Spoznajte ustvarjalne sile našega gledališkega ansambla in naše cenjene sodelavce. Skupaj ustvarjamo nepozabna doživetja na naših odrih.