Confini/Meje

Trajanje Predstava traja 2 uru in 15 minut in ima odmor.

Ustvarjalci

Predstava o migracijah včeraj, danes, jutri in o politični, ekonomski in industrijski zgodovini Evropske unije opozarja na izredne podnebne razmere ter na prihodnost človeštva na Zemlji in v neskončnosti prostora. Igralci različnih narodnosti in v različnih jezikih na odru skozi stoletje industrijskih revolucij, vojn in gospodarskih kriz odkrivajo nastanek Evropske unije. Gre za dokumentarno gledališče, v katerem resničnost in fikcija stopata z roko v roki. Gledamo zgodbe običajnih ljudi; migrantov v industrijskih središčih in rudnikih Severne Evrope, ujetih v dogodke velike zgodovine, pa tudi preživelih v planetarnih katastrofah prihodnosti.

Predstava je v francoskem, italijanskem, luksemburškem, nemškem in angleškem jeziku z nadnapisi.

Gostujejo: Fondazione Luzzati – Teatro della Tosse, TNL – Théâtre National du Luxembourg, Ravenna Festival, ErosAntEros – POLIS Teatro Festival 

Organizatorji: Center za kulturo, šport in prireditve Izola, Skupnost Italijanov Santorio Santorio Koper, Samoupravna skupnost italijanske narodnosti Izola, Kulturno-izobraževalno društvo Pina 

Kmalu na naših odrih

Doživite najboljše v našem gledališču. Naš raznolik spored ponuja za vsakogar nekaj. Pridružite se nam na nepozabnih predstavah.

Občasnik Gledga

Publikacija, ki bralce seznanja z dogajanjem v Gledališču Koper, obenem pa uprizoritvam v produkciji našega gledališča služi kot gledališki list.

Abonmaji 2023/2024

Podajte se na gledališko popotovanje z našo ponudbo abonmajev. Pridružite se nam danes v svetu dramskih čudes!!

Naš ansambel in ostali sodelavci

Spoznajte ustvarjalne sile našega gledališkega ansambla in naše cenjene sodelavce. Skupaj ustvarjamo nepozabna doživetja na naših odrih.