Oton Župančič - Irena Rajh

Diči, diča!

Trajanje Predstava traja 30 minut in nima odmora.

Ustvarjalci

Otroška soba in v njej osamljena deklica. Prestopa po sobi, dokler ne opazi vrvice in na njej majhnega lesenega konjička, ki visi iz njenega zabojčka za igrače. Kar naenkrat se konjiček začne gugati, zelena vrvica pa na steni izrisuje neznano, čarobno pokrajino. Deklica odkriva vedno nove predmete in igrače, ki oživijo v črtni risbi na stenah sobice in ji pripovedujejo svoje zgodbe …

Predstava je kolaž priljubljenih pesmic Otona Župančiča v sodobni in sveži glasbeni preobleki, vsak izmed koščkov kolaža pa s svojo zgodbo in likovno podobo, ki temelji na otroških risbah, najmlajšim pričara celostno gledališko izkušnjo.

Gostujeta Hiša otrok in umetnosti ter Lutkovno gledališče FRU-FRU.

Kmalu na naših odrih

Doživite najboljše v našem gledališču. Naš raznolik spored ponuja za vsakogar nekaj. Pridružite se nam na nepozabnih predstavah.

Občasnik Gledga

Publikacija, ki bralce seznanja z dogajanjem v Gledališču Koper, obenem pa uprizoritvam v produkciji našega gledališča služi kot gledališki list.

Abonmaji 2023/2024

Podajte se na gledališko popotovanje z našo ponudbo abonmajev. Pridružite se nam danes v svetu dramskih čudes!!

Naš ansambel in ostali sodelavci

Spoznajte ustvarjalne sile našega gledališkega ansambla in naše cenjene sodelavce. Skupaj ustvarjamo nepozabna doživetja na naših odrih.