3+
Cirkus Star

Džangala

Otroška cirkuška predstava
Trajanje Predstava traja 1 uro in 15 minut in nima odmora.

Otroška cirkuška predstava nas popelje v pragozd Džangala, v kateri srečamo jaguarčka, najhitrejšega tekača v džungli, opico, najbolj razposajeno, veselo in radovedno med prijatelji, pravo voditeljico, sestrici papagajki, nežni, ljubeči in prijazni, ter ter kačo, sramežljivo in gibčno akrobatko. Vsaka žival v sebi nosi svojo zgodbo, ki jih zbliža in združi. Med petimi prijatelji se stke prijateljstvo, ki temelji na podpori in medsebojni pomoči.
Na drugi strani pa v betonski Džangali velemesta živijo človeški mladiči in zdolgočasene živali; otroci se spreminjajo v brezčustvene robotke, ki čas preživljajo v zaprtih prostorih, za računalnikom ali tablico, med seboj nimajo stikov in so osamljeni. Nenadoma se močno zatresejo tla, betonska Džangala se zruši in nastopi priložnost za nov začetek …

Predstava, v kateri nastopajo dekleta med 7. in 12. letom starosti, vključuje sodobni ples, akrobacije na hamaki (viseča vreča), ples na lyri (viseči obroč), aerial cube (viseča kocka) in aerial loops (trakovi), med povezovalnimi točkami pa uprabljajo drobne cirkuške rekvizite. Vse ostalo naj ostane presenečenje!

Gostuje skupina Cirkus Star.

Kmalu na naših odrih

Doživite najboljše v našem gledališču. Naš raznolik spored ponuja za vsakogar nekaj. Pridružite se nam na nepozabnih predstavah.

Občasnik Gledga

Publikacija, ki bralce seznanja z dogajanjem v Gledališču Koper, obenem pa uprizoritvam v produkciji našega gledališča služi kot gledališki list.

Abonmaji 2023/2024

Podajte se na gledališko popotovanje z našo ponudbo abonmajev. Pridružite se nam danes v svetu dramskih čudes!!

Naš ansambel in ostali sodelavci

Spoznajte ustvarjalne sile našega gledališkega ansambla in naše cenjene sodelavce. Skupaj ustvarjamo nepozabna doživetja na naših odrih.