Elina Duni & Rob Luft

Koncert

V Švici živeča pevka albanskih korenin Elina Duni s svojim kvartetom znotraj džezovskih okvirov že dobro desetletje raziskuje glasbeno izročilo svojih prednikov in Balkana. Sporočila pesmi je sposobna prenesti tudi poslušalcem, ki besedil pesmi ne razumejo. Lani je začela sodelovati z vzhajajočo zvezdo sodobne londonske džezovske scene, 24-letnim britanskim kitaristom Robom Luftom; nastal je projekt Pesmi ljubezni in izgnanstva (Songs of Love and Exile), s katerim vas bosta popeljala na potovanje skozi avtorske pesmi pa tudi brezčasne ljudske pesmi Albanije, Kosova, Armenije, Makedonije, Švice in Andaluzije.

Organizator: Kulturno društvo Iliria, Koper

Kmalu na naših odrih

Doživite najboljše v našem gledališču. Naš raznolik spored ponuja za vsakogar nekaj. Pridružite se nam na nepozabnih predstavah.

Občasnik Gledga

Publikacija, ki bralce seznanja z dogajanjem v Gledališču Koper, obenem pa uprizoritvam v produkciji našega gledališča služi kot gledališki list.

Abonmaji 2023/2024

Podajte se na gledališko popotovanje z našo ponudbo abonmajev. Pridružite se nam danes v svetu dramskih čudes!!

Naš ansambel in ostali sodelavci

Spoznajte ustvarjalne sile našega gledališkega ansambla in naše cenjene sodelavce. Skupaj ustvarjamo nepozabna doživetja na naših odrih.