Eroika Aromatika

Silvestrski koncert

Eroika, “popopera” trio, že leta navdušuje doma in v tujini, saj z združevanjem klasike in popa ter edinstveno interpretacijo vrhunskih glasbenikov osvoji vsakogar. Uspešnice v izvedbi šolanih pevcev – Mihaela Strniše, Gašperja Banovca in Blaža Gantarja -, ki se spogledujejo z opero in popom, refreni, ki jih poznamo in nas popeljejo v različna obdobja, bodo zazveneli v Gledališču Koper zazvenili tudi na zadnji dan leta.

Priredbe že poznanih domačih in tujih skladb, hitov iz različnih obdobij, različnih zvrsti bomo podoživeli v lepem vzdušju, ki ga ustvari Eroika. Najlepše je, ko znane refrene prepeva tudi občinstvo. Skladbe Volare, Ko mene več ne bo, Dan ljubezni, Ti si mi u krvi, Grande Amore, Granada in druge bodo spet zazvenele in polepšale silvestrski večer.

Eroika Aromatika je glasbeni projekt, idejno in izvedbeno zasnovan s strani producentov Eroike, Patrika Grebla in Urše Mravlje. Eroika kot sinonim za glasbeno zvrst “popopera” v Sloveniji ima že dve dejanji, Eroika in Eroika Aromatika. V glavnem gre za priredbe že poznanih skladb, hitov iz različnih obdobij, različnih zvrsti in tudi področij čeprav gre v glavnem za slovensko glasbeno sceno.

Kmalu na naših odrih

Doživite najboljše v našem gledališču. Naš raznolik spored ponuja za vsakogar nekaj. Pridružite se nam na nepozabnih predstavah.

Občasnik Gledga

Publikacija, ki bralce seznanja z dogajanjem v Gledališču Koper, obenem pa uprizoritvam v produkciji našega gledališča služi kot gledališki list.

Abonmaji 2023/2024

Podajte se na gledališko popotovanje z našo ponudbo abonmajev. Pridružite se nam danes v svetu dramskih čudes!!

Naš ansambel in ostali sodelavci

Spoznajte ustvarjalne sile našega gledališkega ansambla in naše cenjene sodelavce. Skupaj ustvarjamo nepozabna doživetja na naših odrih.