Zaključna prireditev festivala

Fellini’s dream

Poklon Federicu Felliniju ob 100-letnici njegovega rojstva

Ustvarjalci

Produkcija Fidelio za odprtje programa Fellini100 (Rimini, 20. 1. 2020)

Vizualno razkošen multimedijski spektakel, ki s priveza v Riminiju pluje k sosednji obali Jadrana, da bi se poklonil domišljiji in univerzalnemu geniju velikega mojstra italijanskega filma ob stoletnici njegovega rojstva. Z domišljijo in svetlobo objet trg bodo začarali plesalci in performerji, svetlobne krogle, fontane za nepričakovano nočno kopel, beli šejk na leteči gugalnici in druge fellinijevske podobe. Splet akrobacij, glasbe, videoprojekcij in teles v gibanju med nebom in zemljo, bodo občinstvo popeljali v sanjsko, nadrealno razsežnost, se ga dotaknili s fellinijevsko estetiko in nam pričarali skrivnosti poletne noči.

Organizacija: Skupnost Italijanov »Santorio Santorio« Koper in Skupnost Italijanov Bertoki v sodelovanju s Primorskim poletnim festivalom ter Gledališčem Koper

 

 

 

Kmalu na naših odrih

Doživite najboljše v našem gledališču. Naš raznolik spored ponuja za vsakogar nekaj. Pridružite se nam na nepozabnih predstavah.

Občasnik Gledga

Publikacija, ki bralce seznanja z dogajanjem v Gledališču Koper, obenem pa uprizoritvam v produkciji našega gledališča služi kot gledališki list.

Abonmaji 2023/2024

Podajte se na gledališko popotovanje z našo ponudbo abonmajev. Pridružite se nam danes v svetu dramskih čudes!!

Naš ansambel in ostali sodelavci

Spoznajte ustvarjalne sile našega gledališkega ansambla in naše cenjene sodelavce. Skupaj ustvarjamo nepozabna doživetja na naših odrih.