Full Wall#Santorio

Trajanje Predstava traja 45 minut in nima odmora.

Ustvarjalci

Il posto je prva italijanska skupina performerjev, ki svoje predstave, v katerih spajajo ples, arhitekturo in glasbo, uprizarjajo na velikih vertikalnih (javnih) površinah, kjer dramaturgijo performansa stapljajo z dramaturgijo prostora. Skupni imenovalec njihovih predstav, ki jih je žanrsko težko opredeliti, je oblikovanje prostora, ki skupaj z videoprojekcijo ustvarja močan vizualen vtis in prostor performansa prilagaja novim idejam, refkleksijam in perspektivam. Različico predstave Full Wall, ki jo bo skupina predstavila na Titovem trgu v Kopru, je navdihnila osebnost Koprčana Santoria Santoria, ki je bil s svojimi študijami o človeku in materiji predhodnik sodobni znanosti.

Gostuje Skupina Il Posto Danza Verticale & Marco Castelli Small Ensemble (IT).
Soorganizator Italijanska skupnost »Santorio Santorio« Koper

Kmalu na naših odrih

Doživite najboljše v našem gledališču. Naš raznolik spored ponuja za vsakogar nekaj. Pridružite se nam na nepozabnih predstavah.

Občasnik Gledga

Publikacija, ki bralce seznanja z dogajanjem v Gledališču Koper, obenem pa uprizoritvam v produkciji našega gledališča služi kot gledališki list.

Abonmaji 2023/2024

Podajte se na gledališko popotovanje z našo ponudbo abonmajev. Pridružite se nam danes v svetu dramskih čudes!!

Naš ansambel in ostali sodelavci

Spoznajte ustvarjalne sile našega gledališkega ansambla in naše cenjene sodelavce. Skupaj ustvarjamo nepozabna doživetja na naših odrih.