Samanta Kobal

Gavardova sled

Projekcija kratkega otroškega filma Gledališke šole Talia, Koper

Sošolci se pripravljajo na test zgodovine. Tadej je navdušeni zgodovinar in še bolj navdušeni raziskovalec krajevnih legend. Med učenjem zgodovine za šolski test naleti na zgodbo koprskega plemiča Gavarda Gavarda. Tadejeva sošolka Ema je njegovo pravo nasprotje, ki ji je zgodovina španska vas. Zgodba se začne razpletati v trenutku, ko Ema in Tadej na poti do knjižnice naletita na ciganko, ki jima iz kart prerokuje nadvse zanimiv in nenavaden pripetljaj, povezan s plemičem Gavardom Gavardom. Tadej in Ema prepričana o cigankinem šarlatanstvu nadaljujeta pot do knjižnice, ampak dogodki se začnejo bliskovito odvijati. Ema in Tadej začneta verjeti v cigankino zgodbo.

Kmalu na naših odrih

Doživite najboljše v našem gledališču. Naš raznolik spored ponuja za vsakogar nekaj. Pridružite se nam na nepozabnih predstavah.

Občasnik Gledga

Publikacija, ki bralce seznanja z dogajanjem v Gledališču Koper, obenem pa uprizoritvam v produkciji našega gledališča služi kot gledališki list.

Abonmaji 2023/2024

Podajte se na gledališko popotovanje z našo ponudbo abonmajev. Pridružite se nam danes v svetu dramskih čudes!!

Naš ansambel in ostali sodelavci

Spoznajte ustvarjalne sile našega gledališkega ansambla in naše cenjene sodelavce. Skupaj ustvarjamo nepozabna doživetja na naših odrih.