Generacija ples – 2. dan

'+ projekcija filma Mihe Krušiča

Dvodnevni plesni dogodek v organizaciji Plesne zveze Slovenije bo v Kopru zbral plesalce in ljubitelje plesa z Obale, ki bodo pod taktirko najboljših slovenskih koreografov skupaj s plesalci slovenske plesne reprezentance plesali v plesnih delavnicah v priljubljeni plesni zvrsti hip hop. Plesna izobraževanja, ki naj bi obalni plesni sceni dala nov polet, bodo potekala v petek in soboto, od 10.00 do 12.00 in od 18.00 do 21.30 oz. 21.00.

Ob 21.00 v Gledališču Koper
Izobraževanje bo sklenila primorska premiera kratkega filma Generacija ples (film je bil premierno prikazan sredi junija v Ljubljani), ki ga je koreograf, plesalec in pedagog Miha Krušič snemal od leta 2016. V njem je predstavil »življenje tistih, ki so predali sebe ljubezni in plesu. In kako te lahko oboje spravi v ekstazo ali pogubo«.

Organizator: Plesna zveza Slovenije v sodelovanju z Gledališčem Koper

Kmalu na naših odrih

Doživite najboljše v našem gledališču. Naš raznolik spored ponuja za vsakogar nekaj. Pridružite se nam na nepozabnih predstavah.

Občasnik Gledga

Publikacija, ki bralce seznanja z dogajanjem v Gledališču Koper, obenem pa uprizoritvam v produkciji našega gledališča služi kot gledališki list.

Abonmaji 2023/2024

Podajte se na gledališko popotovanje z našo ponudbo abonmajev. Pridružite se nam danes v svetu dramskih čudes!!

Naš ansambel in ostali sodelavci

Spoznajte ustvarjalne sile našega gledališkega ansambla in naše cenjene sodelavce. Skupaj ustvarjamo nepozabna doživetja na naših odrih.