Rok Viličnik - rokgre

Gušto gre na romanje

Monokomedija

Ustvarjalci

Vsem znani Avguštin Rebula, po domače Gušto, iz popularne slovenske romantične komedije Ena žlahtna štorija, se vrača! Primož Forte nam bo z veliko mero humorja in številnimi ganljivimi trenutki na odru razgrnil plejado zgodb in likov, ki smo jih tako radi gledali, ter jih bo v svojem sočnem jeziku zapletel v sproščen, komični vrtinec.

Dobrovoljni Gušto se namreč vrne v domačo vas, da bi tam pomagal zbrati šolde za srednjo šolo na Madagaskarju, vendar naleti na vse kaj drugega kot na tisto mirno vas, ki jo je še pred nekaj meseci zapustil. Zaplete se v vaški politični vrtinec, prav hitro ima na grbi kar devet grehov.

Odloči se, da bo šel na romanje – zase, za svojo vas, za svojo domovino. Tu se šele zatakne. Mama Marija hoče z njim. Devetkrat poskusi zbežati, vendar ji ne pobegne …

Gostuje Primož Forte.

Kmalu na naših odrih

Doživite najboljše v našem gledališču. Naš raznolik spored ponuja za vsakogar nekaj. Pridružite se nam na nepozabnih predstavah.

Občasnik Gledga

Publikacija, ki bralce seznanja z dogajanjem v Gledališču Koper, obenem pa uprizoritvam v produkciji našega gledališča služi kot gledališki list.

Abonmaji 2023/2024

Podajte se na gledališko popotovanje z našo ponudbo abonmajev. Pridružite se nam danes v svetu dramskih čudes!!

Naš ansambel in ostali sodelavci

Spoznajte ustvarjalne sile našega gledališkega ansambla in naše cenjene sodelavce. Skupaj ustvarjamo nepozabna doživetja na naših odrih.