Grégoire Maret & Edmar Castañeda

Harp vs. Harp

Trajanje Koncert traja 1 uro in 30 minut in nima odmora.

Grégoire Maret – kromatična ustna harmonika
Edmar Castañeda – latinskoameriška harfa

Harmonikar Grégoire Maret, prejemnik prestižnega grammyja za najboljši album sodobnega jazza, se je tokrat pridružil virtuozu na latinskoameriški harfi Edmarju Castañedi. Harfa proti harfi je nenavadna kombinacija dveh izjemnih glasbenikov, ki ju povezuje popolna predanost in glasbena vzajemnost. Odrasla v ustvarjalnem kotlu glasbenega življenja v New Yorku, sta zahvaljujoč sodelovanju z absolutnimi vrhovi mednarodne glasbene scene (Pat Metheny, Marcus Miller, Herbie Hancock, Paquito D’Rivera, Gonzalo Rubalcaba, John Scofield, Hiromi), vsak na svoj način povsem spremenila pravila igranja na svojem inštrumentu. 

Skozi veliko izrazno moč, energijo in virtuozno tehniko se na koncertu najbolje odraža njuna izjemna nadarjenost, ko se v izmenjavi ognjevitih tem brazilske glasbe preliva v trenutke intimnejšega vzdušja. 

Kmalu na naših odrih

Doživite najboljše v našem gledališču. Naš raznolik spored ponuja za vsakogar nekaj. Pridružite se nam na nepozabnih predstavah.

Občasnik Gledga

Publikacija, ki bralce seznanja z dogajanjem v Gledališču Koper, obenem pa uprizoritvam v produkciji našega gledališča služi kot gledališki list.

Abonmaji 2023/2024

Podajte se na gledališko popotovanje z našo ponudbo abonmajev. Pridružite se nam danes v svetu dramskih čudes!!

Naš ansambel in ostali sodelavci

Spoznajte ustvarjalne sile našega gledališkega ansambla in naše cenjene sodelavce. Skupaj ustvarjamo nepozabna doživetja na naših odrih.