Ana Vipotnik in Igor Leonardi

V okvriu OFF PPF

Ana Vipotnik in Igor Leonardi sta gonilna sila slovenskega etno/jazz ansambla Fake Orchestra, ki je nedavno vstopil v tretje desetletje delovanja. Ana je diplomirana rusistka in sociologinja, ki je svojo kariero že zgodaj preusmerila v petje slovenskih ljudskih pesmi, jazza in svetovne glasbe. Igor je študiral klasično in jazz kitaro na glasbeni akademiji v Gradcu, kasneje pa z glasbo prepotoval svet in se za deset let zadržal v ZDA, kjer je med drugim sodeloval z legendarnim jazz trobentačem Donom Cherryjem in skupino Metallica. Ana in Igor v duetu večkrat izvajata tudi uglasbljeno poezijo naših pesnikov.

Kmalu na naših odrih

Doživite najboljše v našem gledališču. Naš raznolik spored ponuja za vsakogar nekaj. Pridružite se nam na nepozabnih predstavah.

Občasnik Gledga

Publikacija, ki bralce seznanja z dogajanjem v Gledališču Koper, obenem pa uprizoritvam v produkciji našega gledališča služi kot gledališki list.

Abonmaji 2023/2024

Podajte se na gledališko popotovanje z našo ponudbo abonmajev. Pridružite se nam danes v svetu dramskih čudes!!

Naš ansambel in ostali sodelavci

Spoznajte ustvarjalne sile našega gledališkega ansambla in naše cenjene sodelavce. Skupaj ustvarjamo nepozabna doživetja na naših odrih.