Igralci primorskih gledališč berejo pravljice

V Knjigarni Dom knjige v Kopru

V sodelovanju s knjigarnami in knjižnicami iz Kopra, Trsta, Gorice in Nove Gorice so tri primorska gledališča – Gledališče Koper, Slovensko stalno gledališče in SNG Nova Gorica – pripravila skupen projekt Igralci primorskih gledališč berejo pravljice, v okviru katerega bodo dramski igralci omenjenih gledališč enkrat mesečno na izbranih lokacijah otrokom prebirali pravljice.

V Kopru lahko otroci tudi v tem mesecu pravljici prisluhnejo v Knjigarni Doma knjige; pod jablano, na kateri lahko zrastejo jabolka, knjige, celo kakšen čudež, bo pravljico Svetlane Makarovič o volku, ki se dela strašnega tako kot se za volka spodobi in kot ga uči mama, prebral večkrat nagrajeni igralec in od lanske jeseni član Gledališča Koper, Luka Cimprič.

Kmalu na naših odrih

Doživite najboljše v našem gledališču. Naš raznolik spored ponuja za vsakogar nekaj. Pridružite se nam na nepozabnih predstavah.

Občasnik Gledga

Publikacija, ki bralce seznanja z dogajanjem v Gledališču Koper, obenem pa uprizoritvam v produkciji našega gledališča služi kot gledališki list.

Abonmaji 2023/2024

Podajte se na gledališko popotovanje z našo ponudbo abonmajev. Pridružite se nam danes v svetu dramskih čudes!!

Naš ansambel in ostali sodelavci

Spoznajte ustvarjalne sile našega gledališkega ansambla in naše cenjene sodelavce. Skupaj ustvarjamo nepozabna doživetja na naših odrih.