Miro Gavran

iLutka

Komedija

Ustvarjalci

Marko (40 let) se je po večletnem razmerju razšel s Tjašo. Namesto prave punce – s katero so očitno same težave – si zdaj umisli najmodernejšo, visokotehnološko lutko. Ta kuha, pere, lika, pospravlja in izvaja širok nabor seksualnih praks. Toda kaj, ko nenehno tudi nekaj sprašuje, zato začne iti Marku kmalu na živce! Ja, tudi tehnika zna nagajati …
iLutka je romantična komedija, ki nasmeji, vendar nam da tudi misliti. Miro Gavran zabavno zgodbico o moško-ženskih stereotipih sklene s presenetljivim koncem. Tipičen on govori na tipičen način o tipični njej, vendar netipična ona, iLutka, preseneti in učinkovito razbije njegove klišeje … Gospe, dekleta, punce: iLutka je komedija, s katero boste v gledališče spravile tudi »vašega«! Lepo se bosta imela. Oba. Skupaj.

Gostuje Novi ZATO. Ptuj.

Kmalu na naših odrih

Doživite najboljše v našem gledališču. Naš raznolik spored ponuja za vsakogar nekaj. Pridružite se nam na nepozabnih predstavah.

Občasnik Gledga

Publikacija, ki bralce seznanja z dogajanjem v Gledališču Koper, obenem pa uprizoritvam v produkciji našega gledališča služi kot gledališki list.

Abonmaji 2023/2024

Podajte se na gledališko popotovanje z našo ponudbo abonmajev. Pridružite se nam danes v svetu dramskih čudes!!

Naš ansambel in ostali sodelavci

Spoznajte ustvarjalne sile našega gledališkega ansambla in naše cenjene sodelavce. Skupaj ustvarjamo nepozabna doživetja na naših odrih.