Tea Kovše, Katja Vravnik

Ime mi je Vida

V okviru Festivala Frivolus 2020
Trajanje Predstava traja 25 minut.

Ustvarjalci

Gledališče DELA uprizarja performativne predstave, dogodke in situacije. Z avtorskimi koncepti kritično zajema problematike današnje družbe in jih umešča v različne prostore, struktura gledališča pa temelji na prepletanju različnih umetnosti. V ospredju so gib, telo, lutka ter vizualni elementi in odnosi med njimi.

Predstava uprizarja sobivanje človeškega telesa in lutkovne animacije v svetu senc. Zgodba predstavlja Vidino življenje, njen svet podrejenosti, iskanje poti iz tega sveta in končno odkritje svobode. Na koncu se Vida odloči, kaj bo naredila s svojim življenjem. Noče se skrivati v senci. Najde se v svetu, ki ni omejen, in odraža poetična čustva v občinstvu.

Gostuje Gledališče DELA v sodelovanju z Zavodom za kulturo, šport, turizem in mladinske dejavnosti, Občina Ravne

Kmalu na naših odrih

Doživite najboljše v našem gledališču. Naš raznolik spored ponuja za vsakogar nekaj. Pridružite se nam na nepozabnih predstavah.

Občasnik Gledga

Publikacija, ki bralce seznanja z dogajanjem v Gledališču Koper, obenem pa uprizoritvam v produkciji našega gledališča služi kot gledališki list.

Abonmaji 2023/2024

Podajte se na gledališko popotovanje z našo ponudbo abonmajev. Pridružite se nam danes v svetu dramskih čudes!!

Naš ansambel in ostali sodelavci

Spoznajte ustvarjalne sile našega gledališkega ansambla in naše cenjene sodelavce. Skupaj ustvarjamo nepozabna doživetja na naših odrih.