Indigo in plesni iluzionisti

Multimedijska plesna predstava
Trajanje Predstava traja 1 uro in 15 minut.

Ustvarjalci

Sodobna uprizoritev prepleta ples, tehnologijo, inovativne vizualne učinke, projekcije, igro svetlobe in zahtevne tehnološke režijske rešitve. Zahvaljujoč premišljeni uporabi luči in projekcij plesalci na odru izginjajo, se znova pojavljajo in multiplicirajo ter tako očarajo gledalca, ki se nenadoma znajde v skrivnostnem labirintu optičnih iluzij. Predstava z močnim čustvenim nabojem se osredinja na univerzalno in privlačno tematiko – na spoštovanje okolja in na naš odnos z materjo Zemljo – ter v različnih prizorih plesnega spektakla sprošča sile, ki zagotavljajo življenje planetu in z njim obstoj človeštva. 

Gostuje RBR Dance Company Illusionistheatre (Italija)

Organizatorja predstave v sklopu PPF: Skupnost Italijanov Santorio Santorio Koper, Generalni konzulat Italije v Kopru

Kmalu na naših odrih

Doživite najboljše v našem gledališču. Naš raznolik spored ponuja za vsakogar nekaj. Pridružite se nam na nepozabnih predstavah.

Občasnik Gledga

Publikacija, ki bralce seznanja z dogajanjem v Gledališču Koper, obenem pa uprizoritvam v produkciji našega gledališča služi kot gledališki list.

Abonmaji 2023/2024

Podajte se na gledališko popotovanje z našo ponudbo abonmajev. Pridružite se nam danes v svetu dramskih čudes!!

Naš ansambel in ostali sodelavci

Spoznajte ustvarjalne sile našega gledališkega ansambla in naše cenjene sodelavce. Skupaj ustvarjamo nepozabna doživetja na naših odrih.