Intervju Primorskih novic na odru – Darja Zgonc & Edi Pucer

Gledališče Koper in časnik Primorske novice tudi v tej sezoni združujeta moči ter nadaljujeta z nizom javnih pogovorov – poimenovali smo jih Intervjuji Primorskih novic na odru – z najzanimivejšimi in najbolj prepoznavnimi obrazi v primorski in slovenski družbi. Gosta tretjega Intervjuja v tej sezoni bosta Primorca, znana in priljubljena televizijska obraza, novinarja in voditelja dnevnoinformativne oddaje 24 ur na Pop TV Darja Zgonc in Edi Pucer.
Do maja se bosta predvidoma zvrstila še dva pogovora, ki ju bodo »zamudniki« lahko prebrali v redni petkovi prilogi Primorskih novic 7. val.

Pogovor vodi novinarka Primorskih novic Vesna Humar.

Kmalu na naših odrih

Doživite najboljše v našem gledališču. Naš raznolik spored ponuja za vsakogar nekaj. Pridružite se nam na nepozabnih predstavah.

Občasnik Gledga

Publikacija, ki bralce seznanja z dogajanjem v Gledališču Koper, obenem pa uprizoritvam v produkciji našega gledališča služi kot gledališki list.

Abonmaji 2023/2024

Podajte se na gledališko popotovanje z našo ponudbo abonmajev. Pridružite se nam danes v svetu dramskih čudes!!

Naš ansambel in ostali sodelavci

Spoznajte ustvarjalne sile našega gledališkega ansambla in naše cenjene sodelavce. Skupaj ustvarjamo nepozabna doživetja na naših odrih.