Intervju Primorskih novic na odru – Dorjan Marušič

Tretji gost Intervjuja Primorskih novic na odru Gledališča Koper je živ dokaz za to, da ima lahko človek tisoč zanimanj in znanj, a je hkrati lahko popolnoma predan svojemu poslanstvu. Dorjan Marušič je najprej diplomiral iz matematike, nato še iz medicine. Specializiral je iz interne medicine in se izpopolnjeval v tujini. Podpisal je več sto strokovnih in poljudnih člankov, se razdajal v številnih društvih, bil je državni sekretar in minister. Ter postal mednarodni svetovalec. Veliko potuje, vendar se tudi vedno vrača k svojemu geografskemu izhodišču: domačemu Kopru in svojemu strokovnemu središču: zdravniški praksi. O zdravju in o zdravstvu, o znanju in znanosti, o nasvetih in svetu se bo ob spremljavi glasbe Roberta Vatovca z gostom pogovarjala novinarka Vesna Humar.

Organizatorja: Gledališče Koper in Primorske novice

Kmalu na naših odrih

Doživite najboljše v našem gledališču. Naš raznolik spored ponuja za vsakogar nekaj. Pridružite se nam na nepozabnih predstavah.

Občasnik Gledga

Publikacija, ki bralce seznanja z dogajanjem v Gledališču Koper, obenem pa uprizoritvam v produkciji našega gledališča služi kot gledališki list.

Abonmaji 2023/2024

Podajte se na gledališko popotovanje z našo ponudbo abonmajev. Pridružite se nam danes v svetu dramskih čudes!!

Naš ansambel in ostali sodelavci

Spoznajte ustvarjalne sile našega gledališkega ansambla in naše cenjene sodelavce. Skupaj ustvarjamo nepozabna doživetja na naših odrih.