Intervju Primorskih novic na odru – dr. Igor Saksida in Rok Terkaj – Trkaj

Gledališče Koper in časnik Primorske novice tudi v tej gledališki sezoni združujeta moči in nadaljujeta z nizom javnih pogovorov z najzanimivejšimi in najbolj prepoznavnimi obrazi v primorski in slovenski družbi.

Gosta prvega intervjuja v sezoni bosta redni profesor za slovensko književnost na UL PEF in na UP PEF dr. Igor Saksida ter raper in univerzitetni diplomirani teolog Rok Terkaj – Trkaj; kot mojstra besed vsak zase ali skupaj v tandemu sta odlična sogovornika, ki sta v lanskem letu mlade in mlade po srcu navdušila z izborom slovenske poezije v raperski predelavi, uspešnico Kla kla klasika (MkZ).

Z gostoma se bo pogovarjala novinarka časnika Primorske novice Vesna Humar.

Kmalu na naših odrih

Doživite najboljše v našem gledališču. Naš raznolik spored ponuja za vsakogar nekaj. Pridružite se nam na nepozabnih predstavah.

Občasnik Gledga

Publikacija, ki bralce seznanja z dogajanjem v Gledališču Koper, obenem pa uprizoritvam v produkciji našega gledališča služi kot gledališki list.

Abonmaji 2023/2024

Podajte se na gledališko popotovanje z našo ponudbo abonmajev. Pridružite se nam danes v svetu dramskih čudes!!

Naš ansambel in ostali sodelavci

Spoznajte ustvarjalne sile našega gledališkega ansambla in naše cenjene sodelavce. Skupaj ustvarjamo nepozabna doživetja na naših odrih.