Intervju Primorskih novic na odru – Emir Hadžihafizbegović

Gost drugega Intervjuja Primorskih novic na odru bo Emir Hadžihafizbegović, eden najprepoznavnejših gledaliških in filmskih igralcev na območju nekdanje Jugoslavije, dobitnik beneškega zlatega leva in številnih drugih mednarodnih filmskih in domačih gledaliških nagrad. Igralec, nekdanji profesor na akademiji v Tuzli in nekdanji minister za kulturo in šport kantona Sarajevo, od leta 2016 do danes pa direktor sarajevskega gledališča Kamerni teatar 55, ki verjame, da njegova najboljša igralska leta šele prihajajo, je do danes posnel več kot 60 igranih filmov in z zadnjim, Žabo, posneto po gledališki uspešnici z enakim naslovom, posnel tudi svojo najljubšo vlogo. O njej, pa tudi o vseh drugih vlogah, tako v gledališču kot v življenju, bo pod žarometi male dvorane Gledališča Koper spregovoril z novinarko Primorskih novic Vesno Humar.

Kmalu na naših odrih

Doživite najboljše v našem gledališču. Naš raznolik spored ponuja za vsakogar nekaj. Pridružite se nam na nepozabnih predstavah.

Občasnik Gledga

Publikacija, ki bralce seznanja z dogajanjem v Gledališču Koper, obenem pa uprizoritvam v produkciji našega gledališča služi kot gledališki list.

Abonmaji 2023/2024

Podajte se na gledališko popotovanje z našo ponudbo abonmajev. Pridružite se nam danes v svetu dramskih čudes!!

Naš ansambel in ostali sodelavci

Spoznajte ustvarjalne sile našega gledališkega ansambla in naše cenjene sodelavce. Skupaj ustvarjamo nepozabna doživetja na naših odrih.