Intervju Primorskih novic na odru – Manca Košir

Gostja zadnjega Intervjuja Primorskih novic na odru v letošnji sezoni bo dr. Manca Košir, novinarka in publicistka, nekdanja profesorica na FDV v Ljubljani in soustanoviteljica Stranke za trajnostni razvoj, predvsem pa jubilantka (marca je slavila svoj 70. rojstni dan), ki jo številni bolj poznajo kot ambasadorko radostnega staranja, radostno ambasadorko branja, ljubezni, zelenega sveta, prijazne šole, novinarstva in še marsičesa (ali je sploh kje ni bilo?!). Že nekaj časa se posveča končni postaji življenja, smrti, vendar tudi nanjo, tako kot na ves svet, zre s pozitivno mislijo, ki je za poslušalce vedno »nalezljiva«. Ja, Manca Košir je, tako so zapisali nedavno, posebna ženska s številnimi darovi in čudovita sogovornica, ki zna z besedami pričarati svetlobo.

Z gostjo se bo pogovarjala novinarka časnika Primorske novice Vesna Humar.

Kmalu na naših odrih

Doživite najboljše v našem gledališču. Naš raznolik spored ponuja za vsakogar nekaj. Pridružite se nam na nepozabnih predstavah.

Občasnik Gledga

Publikacija, ki bralce seznanja z dogajanjem v Gledališču Koper, obenem pa uprizoritvam v produkciji našega gledališča služi kot gledališki list.

Abonmaji 2023/2024

Podajte se na gledališko popotovanje z našo ponudbo abonmajev. Pridružite se nam danes v svetu dramskih čudes!!

Naš ansambel in ostali sodelavci

Spoznajte ustvarjalne sile našega gledališkega ansambla in naše cenjene sodelavce. Skupaj ustvarjamo nepozabna doživetja na naših odrih.