Intervju Primorskih novic na odru – Rudi Bučar

Gledališče Koper in časnik Primorske novice tudi v tej sezoni združujeta moči ter nadaljujeta z nizom javnih pogovorov – poimenovali smo jih Intervjuji Primorskih novic na odru – z najzanimivejšimi in najbolj prepoznavnimi obrazi v primorski in slovenski družbi. Gost predzadnjega Intervjuja Primorskih novic na odru gledališča Koper v tej sezoni bo kantavtor Rudi Bučar, ki pred nekaj meseci ni le napolnil Gallusove dvorane Cankarjevega doma, temveč jo je tudi spravil na noge, v solze in smeh. Avtorju in glasbeniku je očitno uspelo, kar zmorejo le redki: združiti globoko resničnost starodavne tradicije in sodoben, dinamičen umetniški izraz.

Z Rudijem, ki seveda kitare ne bo pustil doma, se bo pogovarjala novinarka Primorskih novic Vesna Humar.

Kmalu na naših odrih

Doživite najboljše v našem gledališču. Naš raznolik spored ponuja za vsakogar nekaj. Pridružite se nam na nepozabnih predstavah.

Občasnik Gledga

Publikacija, ki bralce seznanja z dogajanjem v Gledališču Koper, obenem pa uprizoritvam v produkciji našega gledališča služi kot gledališki list.

Abonmaji 2023/2024

Podajte se na gledališko popotovanje z našo ponudbo abonmajev. Pridružite se nam danes v svetu dramskih čudes!!

Naš ansambel in ostali sodelavci

Spoznajte ustvarjalne sile našega gledališkega ansambla in naše cenjene sodelavce. Skupaj ustvarjamo nepozabna doživetja na naših odrih.