Intervju Primorskih novic na odru – Saša Pavček

Gostja prvega letošnjega pomladnega Intervjuja Primorskih novic na odru bo igralka, lanskoletna dobitnica Borštnikovega prstana, pesnica in dramatičarka Saša Pavček, ki jo kljub ustvarjanju v osrednjem slovenskem gledališču, SNG Drama Ljubljana, s Primorsko povezujejo (in tudi navdihujejo) trdne vezi – spomini na stare starše v Klancu pri Kozini, družinska hiška nad Sečoveljskimi solinami, vloge, med njimi tudi nagrajene, ki jih je odigrala na odrih treh primorskih gledališč in seveda legendarna Lučana v monokomediji Bužec on, bušča jaz. O njej, pa tudi o vseh drugih vlogah, tako v gledališču kot v življenju, bo pod žarometi male dvorane Gledališča Koper spregovorila z novinarko Primorskih novic Vesno Humar.

Gledališče Koper v sodelovanju s časnikom Primorske novice.

Kmalu na naših odrih

Doživite najboljše v našem gledališču. Naš raznolik spored ponuja za vsakogar nekaj. Pridružite se nam na nepozabnih predstavah.

Občasnik Gledga

Publikacija, ki bralce seznanja z dogajanjem v Gledališču Koper, obenem pa uprizoritvam v produkciji našega gledališča služi kot gledališki list.

Abonmaji 2023/2024

Podajte se na gledališko popotovanje z našo ponudbo abonmajev. Pridružite se nam danes v svetu dramskih čudes!!

Naš ansambel in ostali sodelavci

Spoznajte ustvarjalne sile našega gledališkega ansambla in naše cenjene sodelavce. Skupaj ustvarjamo nepozabna doživetja na naših odrih.