Intervju Primorskih novic na odru – Tone Partljič

Gledališče Koper in časnik Primorske novice tudi v tem letu združujeta moči ter nadaljujeta z nizom javnih pogovorov z najzanimivejšimi in najbolj prepoznavnimi obrazi v primorski in slovenski družbi. Gost drugega intervjuja letos bo predlanski Prešernov nagrajenec Tone Partljič, pisatelj, dramatik, scenarist in politik, ki se je upokojil po treh poslanskih mandatih v slovenskem parlamentu. Znan predvsem kot komediograf (je avtor več kot tridesetih komedij, med katerimi sta najodmevnejši Moj ata, socialistični kulak in Ščuke pa ni) in kritični opazovalec slovenske družbe bo nedvomno zanimiv, neposreden, gostobeseden in vehementen sogovornik, ki bo pod plaščem humorja razkril marsikatero resnico o sebi, času in družbi, v kateri živimo.

Z gostom se bo pogovarjala novinarka časnika Primorske novice Vesna Humar.

Foto: BoBo

Kmalu na naših odrih

Doživite najboljše v našem gledališču. Naš raznolik spored ponuja za vsakogar nekaj. Pridružite se nam na nepozabnih predstavah.

Občasnik Gledga

Publikacija, ki bralce seznanja z dogajanjem v Gledališču Koper, obenem pa uprizoritvam v produkciji našega gledališča služi kot gledališki list.

Abonmaji 2023/2024

Podajte se na gledališko popotovanje z našo ponudbo abonmajev. Pridružite se nam danes v svetu dramskih čudes!!

Naš ansambel in ostali sodelavci

Spoznajte ustvarjalne sile našega gledališkega ansambla in naše cenjene sodelavce. Skupaj ustvarjamo nepozabna doživetja na naših odrih.