Intervju Primorskih novic na odru – Zorko Bajc

Drugi gost letošnje sezone Intervjujev Primorskih novic na odru Gledališča Koper bo piranski župnik Zorko Bajc. Duhovnik, doma s Cola nad Ajdovščino, ni le duhovno sidro za svoje župljane, ampak predan poznavalec kulturne dediščine in pogumen borec za njeno ohranjanje, organizator, popotnik, človek, ki navdušuje za dobro. Pravzaprav je vse žlahtno, kar v slovenski tradiciji in zgodovini združuje podoba slovenskega duhovnika. Toda hkrati stoodstotno moderen mož z živo besedo in iskrivim smislom za humor. Nekaj je gotovo: dobra ura pogovora bo veliko prekratka za vse zgodbe, spomine, razmišljanja in spoznanja, ki jih s seboj nosi človek, brez katerega si Pirana v 21. stoletju sploh ni mogoče predstavljati.

Pogovor vodi novinarka Vesna Humar.

Kmalu na naših odrih

Doživite najboljše v našem gledališču. Naš raznolik spored ponuja za vsakogar nekaj. Pridružite se nam na nepozabnih predstavah.

Občasnik Gledga

Publikacija, ki bralce seznanja z dogajanjem v Gledališču Koper, obenem pa uprizoritvam v produkciji našega gledališča služi kot gledališki list.

Abonmaji 2023/2024

Podajte se na gledališko popotovanje z našo ponudbo abonmajev. Pridružite se nam danes v svetu dramskih čudes!!

Naš ansambel in ostali sodelavci

Spoznajte ustvarjalne sile našega gledališkega ansambla in naše cenjene sodelavce. Skupaj ustvarjamo nepozabna doživetja na naših odrih.