Obala plus se pogovarja na (za) PPF

Jaz pa nekaj vem

Gostje: Katja Pegan, Damjan Kozole, Andrej Šter in gost presenečenja
Povezovalca: Bojana Leskovar, Tomaž Perovič

Mesec dni nisem zapustil svoje občine, vsi slovenski študentje so dobili od države 200 evrov, država mi je plačala poletne počitnice, vsak petek protestira proti vladi nekaj tisoč kolesarjev, v mesecu dni zmanjšati javni radio in televizijo, zadnjih nekaj mesecev nisem bil na koncertu, večina Slovencev tudi poleti ni zapustila Slovenije, na nebu ne vidim letal, na vseh slovenskih mejah so policaji.

Kaj vedo o novi realnosti Katja Pegan, direktorica primorskega gledališča in motor kulturnega obalnega dogajanja, Damjan Kozole, režiser filmov o slovenski realnosti, nekateri bi rekli, da slika temačno Slovenijo, Andrej Šter, slovenski politik, ki nas je s svojimi javnimi nastopi navduševal v težkih trenutkih pandemije, in gost presenečenja. Ugotavljala bosta Bojana Leskovar in Tomaž Perovič.

Organizatorja: Obala plus in Gledališče Koper

Kmalu na naših odrih

Doživite najboljše v našem gledališču. Naš raznolik spored ponuja za vsakogar nekaj. Pridružite se nam na nepozabnih predstavah.

Občasnik Gledga

Publikacija, ki bralce seznanja z dogajanjem v Gledališču Koper, obenem pa uprizoritvam v produkciji našega gledališča služi kot gledališki list.

Abonmaji 2023/2024

Podajte se na gledališko popotovanje z našo ponudbo abonmajev. Pridružite se nam danes v svetu dramskih čudes!!

Naš ansambel in ostali sodelavci

Spoznajte ustvarjalne sile našega gledališkega ansambla in naše cenjene sodelavce. Skupaj ustvarjamo nepozabna doživetja na naših odrih.