Jonas Žnidaršič

Jonas

Avtokomedija

Ustvarjalci

Soustvarjal je Radio Študent, spreminjal televizijo, učil nas je biljarda, zdravil je v Kliniki Tivoli, bil je v prvih vrstah, ko smo spoznavali tehnologijo Appla in ko so nas začarale prve komercialne televizije, ustregel je želji po polovički in glasu ljudstva … in počel še marsikaj!

Nihče v deželi dvojine in nevoščljivosti ni počel več nenavadnosti, pustil močnejšega pečata in karizmatično osvajal občinstvo kot Jonas Žnidaršič, ki v avtokomediji Jonas končno spregovori o sebi, o svojem življenju, mladosti, nostalgičnih starih časih, o stvareh, ki smo jih že malo pozabili, pa se jih vedno radi spomnimo, pa tudi o vsem tistem, kar nas o njem zanima, a ga nikoli nismo upali ali mogli vprašati. Jonas o Jonasu Ž. brez cenzure!

Gostuje Špas teater iz Mengša.

Kmalu na naših odrih

Doživite najboljše v našem gledališču. Naš raznolik spored ponuja za vsakogar nekaj. Pridružite se nam na nepozabnih predstavah.

Občasnik Gledga

Publikacija, ki bralce seznanja z dogajanjem v Gledališču Koper, obenem pa uprizoritvam v produkciji našega gledališča služi kot gledališki list.

Abonmaji 2023/2024

Podajte se na gledališko popotovanje z našo ponudbo abonmajev. Pridružite se nam danes v svetu dramskih čudes!!

Naš ansambel in ostali sodelavci

Spoznajte ustvarjalne sile našega gledališkega ansambla in naše cenjene sodelavce. Skupaj ustvarjamo nepozabna doživetja na naših odrih.