3+
Ida Mlakar, Maja Borin

Kako sta Bibi in Gusti sipala srečo

Trajanje Predstava traja 40 minut.

Ustvarjalci

Predstava o dveh pujskih, ki v prazničnih božično-novoletnih dneh sipata srečo, skozi duhovite, iskrive in nagajive dialoge, postavljene v tankočutno zgodbo o dveh prijateljih (o pametni, pridni, delovni, toda malce priganjalski pujsiki Bibi in o lenobnem, otročjem, vendar prisrčnem »epikurejcu« Gustiju) pričara praznično vzdušje. In čar prazničnega vzdušja je v tem, da bližnjim podarimo kaj posebnega, kar nas razveseli. Pujska nevidno srečo, ki jo nosita v cekarju, (raz)sipata med gledalce in svet črnega gozda, kjer Gustija spreletijo strašne misli o prežečem volku, za trenutek postane svetlejši in toplejši.

V uprizoritvi pod režijskim vodstvom Mihe Goloba, namenjeni najmlajšemu občinstvu, se bodo otroci soočili z gledališkim prostorom, kjer domišljija dobi krila in odpre vrata v celovito pravljično odrsko doživetje.

Gostuje Drama SNG Maribor.

Kmalu na naših odrih

Doživite najboljše v našem gledališču. Naš raznolik spored ponuja za vsakogar nekaj. Pridružite se nam na nepozabnih predstavah.

Občasnik Gledga

Publikacija, ki bralce seznanja z dogajanjem v Gledališču Koper, obenem pa uprizoritvam v produkciji našega gledališča služi kot gledališki list.

Abonmaji 2023/2024

Podajte se na gledališko popotovanje z našo ponudbo abonmajev. Pridružite se nam danes v svetu dramskih čudes!!

Naš ansambel in ostali sodelavci

Spoznajte ustvarjalne sile našega gledališkega ansambla in naše cenjene sodelavce. Skupaj ustvarjamo nepozabna doživetja na naših odrih.