Klapa Semikantá

Veliki koncert ob 5. obletnici

Klapa Semikantá je nastala pred petimi leti, ime pa v istrskem narečju pomeni »se mi poje«. In res so v skupini predstavniki različnih generacij, vse pa povezuje veselje do petja in druženja. Njihov repertoar obsega zlasti skladbe z dalmatinskim melosom, od tradicionalnih do zahtevnejših priredb. Radi pa zapojejo tudi istrske in slovenske ljudske pesmi. Imajo več kot 40 nastopov na leto, posneli so promocijsko zgoščenko, sodelovali v več radijskih in televizijskih oddajah, doma in na tujem. Najraje pa še vedno zapojejo tam, kjer se klapska pesem najboljše sliši: v kantini, s kozarcem dobrega vina v roki.

Gosti: Klapa Lungomare, Steffy, Gregor Ravnik, Tanja Zajc Zupan (citre)

Kmalu na naših odrih

Doživite najboljše v našem gledališču. Naš raznolik spored ponuja za vsakogar nekaj. Pridružite se nam na nepozabnih predstavah.

Občasnik Gledga

Publikacija, ki bralce seznanja z dogajanjem v Gledališču Koper, obenem pa uprizoritvam v produkciji našega gledališča služi kot gledališki list.

Abonmaji 2023/2024

Podajte se na gledališko popotovanje z našo ponudbo abonmajev. Pridružite se nam danes v svetu dramskih čudes!!

Naš ansambel in ostali sodelavci

Spoznajte ustvarjalne sile našega gledališkega ansambla in naše cenjene sodelavce. Skupaj ustvarjamo nepozabna doživetja na naših odrih.